Hirdetés

Megvolna az ifjú Han Solo?

|

Hirdetés

Belsős információk szerint Alden Ehrenreich nagyon közel van ahhoz, hogy aláírjon a 2018-as Han Solo spin-offhoz. A legutóbbi értesülések szerint a 2500 jelöltből a fináléra már csak 3-an maradtak: Ehrenreich, a Transformers: A kihalás korából ismert Jack Reynor, valamint a leginkább preferált Taron Egerton a Kingsmanből. Most nagyon úgy fest, hogy végül a mégis jószerével ismeretlen Ehrenreich lehet a befutó, aki legutóbb nyúlfarknyi szerepében lopta a showt a Coen-tesók Ave, Cézár!-jában. Íme itt van belőle egy kis ízelítő. https://www.youtube.com/watch?v=kGpsXuMvApo Ehrenreich egyébként eddig sem kispályás rendezőkkel dolgozott együtt, hiszen rendezte őt már Woody Allen, a Blue Jasmine-ban, Park Chan-wook a Stokerben, valamint a manapság feledhetőbbnél feledhetőbb filmeket dirigáló Francis Ford Coppola a Twixt-ben és a Tetro-ban és ha innen nézzük, utóbbi direktor annak idején Harrison Fordot is dirigálta az Apokalipszis: Most-ban. Persze a hivatalos bejelentésig még várnunk kell, és lehet, hogy végül a másik két versenyző közül kerül ki a győztes, de a filmet rendező Phil Lord és Chris Miller színészválasztás terén eddig sem nyúlt mellé a két Jump Street moziban. Az egyelőre cím nélküli Han Solo spin-offra 2018 decemberéig kell várnunk, melynek forgatókönyvét A birodalom visszavágnak, Az ébredő Erőnek valamint az Elveszett frigyláda fosztogatóinak a szkriptjét is jegyző Lawrence Kasdan írja, aki ezzel búcsút is int a messzi-messzi galaxisnak. Ti mit gondoltok? Ehrenreich képes lenne megbirkózni ekkora örökséggel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.