Hirdetés

Megy a casting a Harry Potter spin-off női szerepeiért

|

Hirdetés

Ha nem is hallunk folyamatosan híreket a Harry Potter spin-off, a Legendás lények és megfigyelésük munkálatairól, a munkálatok természetesen folynak. A friss Oscar-díjas Eddie Redmayne a tárgyalások végső szakaszába jutott Göthe Salamander szerepét illetően, női fronton viszont megy még a harc. Ugyanis még két fiú és két lány szerepe kiosztásra vár, és mivel a történet 70 évvel az első Potter-kaland, A bölcsek köve előtt játszódik, New Yorkban, igyekeznek amerikai színészeket találni a szerepekre. Az egyik esélyes Saoirse Ronan (Hannah - Gyilkos természet, Vágy és vezeklés, A Grand Budapest Hotel), akit manapság minden nagy franchise-al hírbe hoznak, például a Star Wars - Az ébredő Erő női főszerepére is sokáig őt emlegették, amit végül a teljesen ismeretlen Daisy Ridley kapott. Mellette még esélyes ennek a bizonyos Tinának (merthogy a karakter nevét tudjuk) a szerepére a másik "nagy öreg", Dakota Fanning (Nevem Sam, Világok harca, Alkonyat-franchise), valamint Lili Simmons (Banshee) és Allison Sudol (Transparent) is versenyben van még. Tina idősebb testvérének, Queenie-nek a szerepéért pedig Katherine Waterston (Inherent Vice), Elizabeth Debicki (A nagy Gatsby), és Kate Upton (WTF?!!) esélyes. Férfi fronton Salamander riválisának, Jacobnak (nomen est omen) a szerepe is a megfelelő színészre vár: Steve Zissis (Együttlét), Zack Pearlman (Community, Mulaney), és Dan Fogler (Fanboys - A rajongók háborúja, Hannibal) van még versenyben. A filmet az eredeti szériáért, valamint a Gravitációért és a Paddingtonért is felelős David Heyman felügyeli most is producerként, a spin-offot az utolsó négy epizódot jegyző David Yates dirigálja, a forgatókönyvért pedig maga J.K. Rowling írja majd. A trilógiának szánt spin-off nyitódarabja a tervezettek szerint 2016 november 18.-án kerülhet majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.