Hirdetés

Mel Gibson a Machete folytatásában? (Update)

|

Robert Rodriguez gőzerővel hegeszti a kellemesen őrült, mégis különc Machete folytatását, amelyhez szeretné megnyerni többek között Mel Gibsont és Michelle Williamst is.

Hirdetés

A Sin City 2 mellett Rodriguez másik vasat is tart a tűzben folytatások címszó alatt, ugyanis javában formálódik a Machete Kills névre hallgató folytatás is. A Machete első részének végén a stáblista után láthattunk utalást arra, hogy készül a második és a harmadik rész is. A projekt zöld utat kapott a stúdiótól, a rendező április végén, Austinban lát neki a forgatási munkálatoknak, és javában zajlik a casting is. Rodriguez ki is szemelt magának két színészt egy-egy szerepre a Machete Kills-ben, mégpedig a bulvársajtó címlapjaira rendszeresen felkerülő Mel Gibsont és az Oscar-díjra jelölt Michelle Williamst. Vajon Gibson eleget tesz a felkérésnek, és a botrányait csitítandó, kicsit nagyobbra nő a rajongók szemében egy esetleges belevaló szereppel? Hamarosan kiderül.

Update: A legfrissebb hírek szerint Mel Gibson leült tárgyalni a rendezővel és elvállalja a szerepet, amit jól is tesz a megkopott hírnevére való tekintettel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.