Hirdetés

Mel Gibson lehet A feláldozhatók 3 gonosza

|

Korábban Stallone arról kérdezte a rajongókat, hogy örülnének-e, ha Gibson rendezné a folytatást. Végül nem ő, hanem Patrick Hughes került A feláldozhatók 3 rendezői székébe.

Hirdetés

A feláldozhatók széria összeszed minden veterán akció hőst, hogy zúzzanak még egyet a régi idők emlékére. Most arról kaptunk hírt, hogy Gibsonnak talán mégis lesz köze A feláldozhatók 3-hoz, de nem rendező, hanem színészként. Pletykák szerint tárgyalások folynak a főgonosz szerepére, amire Gibson nagy eséllyel pályázhat, ráadásul az idén érkező Matchete Kills-ben is ő alakítja a főhős ellenségét. Eddigi tudásunk szerint A feláldozhatók 3-ban ismét feltűnik Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren az újak között pedig ott lesz Jackie Chan, Wesley Snipes, Nicolas Cage és Milla Jovovich.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.