Hirdetés

Mel Gibson szerint mókás lenne a Vasember 4

|

A rendezőt ismét megkérdezték a potenciális Vasember 4 potenciális rendezői székéről, válaszából viszont nem lehet túl sok mindent levonni.

Hirdetés

Néhány havonta mindig előkerül egy potenciális Vasember 4 lehetősége, itt az újabb alkalom. Legutóbb április végén, az Amerika Kapitány: Polgárháború sajtókörútján szegezték a kérdést a karaktert életre keltő Robert Downey Jr. felé, hogy egy különálló filmben ismét eljátszaná-e Tony Starkot, amire ennyit felelt: "Úgy érzem, tudnék még egyet csinálni." A rajongók természetesen rendkívül nyitottak lennének a zseni, milliárdos, playboy és emberbarát szuperhős negyedik önálló kalandjára, a kérdés csak az, hogy a stúdió bevállalná-e az egyelőre roppant ködös negyedik fázis felhozatalában?

Hirdetés

A Total Film legfrissebb kiadásában egy Mel Gibson interjú is elolvasható a híres filmrendező legújabb filmje kapcsán, ám nem maradt szó nélkül egy régi pletyka sem. Az egykori jelentés szerint Robert Downey Jr. kijelentette, hogy csak akkor lenne nyitott egy újabb Vasember-filmre, ha azt Gibson rendezné - a rendező azóta már reagált a dologra (akkor nem lett volna ellenére a dolog), most pedig ismét szóba került: 

"Szerintem mókás lenne," mondta Mel Gibson, aki aztán csak vállat vont a rendezés ötletére. "Ki kellene találni a módját, hogyan különbözzön az eddigiektől." 

Azt nem tudjuk, hogy Gibson mit ért a "különböző" alatt, de valószínűleg nem a megszokott hangvételű mozi kerülne ki a kezei közül. Személy szerint mi egyelőre arra sem látunk sok esélyt, hogy Downey Jr. negyedjére is Vasember páncéljába bújjon egy önálló film erejéig, úgyhogy ebben csak reménykedni lehet. Tony Stark-kal mindenesetre bőven fogunk találkozni az elkövetkezendő években, hiszen a 2017 nyarán érkező Pókember: Hazatérés után a Bosszúállók: Végtelen Háborúban és a még cím nélküli Bosszúállók 4-ben is biztosan látni fogjuk őt.

Írta: Marvel Magyarország 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.