Hirdetés

Mel Gibson zsidó harcosról készít filmet

|

A Warner Bros. gondozásában életrajzi filmet készül a legendás zsidó harcos, Judah Maccabee életéről, amelyet a Passió és az Apocalypto rendezője szeretné ledirigálni.

Hirdetés

Judah Maccabee időszámításunk előtt 167-ben édesapjával és négy testvérével fellázadt a görög-szír hadsereggel szemben, akik brutális elnyomóként voltak jelen. Judah és testvérei sereget szerveztek és megállíthatatlanul visszaszorították a zsarnokokat. A forgatókönyvet a magyar származású Joe Eszterhas-nak köszönhetjük, a nemes rendezői feladatokat pedig Mel Gibson vállalta magára, aki talán ezzel a filmmel szeretne vezekelni a rasszista és zsidóellenes szavaiért. A Warner tehát bevállalta a dolgot, de a forgatásról még semmit sem tudni, a megjelenés pedig oly távoli, hogy évszámot sem adtak meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.