Hirdetés

Meleg szuperhőssel erősít a DC?

|

A DC Comics manapság nem sok mindent tud felmutatni a Marvel brutálisan erős felhozatalához képest, de még mindig ott lapulnak olyan aduászok a kezében, mint Batman és Superman.

Hirdetés

A DC Comics most egészen különös módját választotta arra, hogy felhívja magára a figyelmet, ugyanis bejelentették, hogy egy meg nem nevezett, ám ismert karakter hamarosan felfedi magáról azt, hogy a saját neméhez vonzódik, magyarul megszületik a legelső meleg szuperhős. A DC elnöke, Courtney Simmons is megerősítette a dolgot, szavai szerint a DC egy ikonikus alakja júniusban az egész világ előtt felfedi valódi énjét, hogy meleg. Vajon melyik hős válhat e különös marketingfogás áldozatává? Batman? Superman? Zöld Lámpás? Vagy esetleg Shazam? A hír apropóján készítettünk egy szavazást, amelyben arról dönthettek, hogy a DC mely szuperhőséről tudnátok elképzelni a júniusi bejelentést.

#{vote_http://vote.web4.hu/1230}

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.