Hirdetés

Melyik Hugh Jackman kedvenc Wolverine jelenete?

|

Hirdetés

Már több mint 15 éve játssza el a közkedvelt mutánst, Logant Hugh Jackman, aki viszont hamarosan végleg megválik a mára már a nevével összeforrt karaktertől, akit utoljára a Wolverine 3-ban fog életre kelteni, a tervek szerint 2017. március 3-án, melynek történetéről még nagyon keveset tudunk. Miközben legújabb filmjét, a Pánt népszerűsíti, megkérdezték tőle, hogy melyik a kedvenc jelenete az X-Men filmekből, melyre ezt a választ adta:

Végső soron még mindig úgy gondolom, a kedvencem az X-Men: Az elsők (X-Men: First Class) béli feltűnésem. Számomra ez a 15 másodperc összegzi a karakteremet a legjobban.
https://www.youtube.com/watch?v=T2ZjNVnOQxQ Hugh Jackman ezidáig 7 filmben tűnt fel, mint Logan/Wolverine-Farkas-Rozsomák, kezdve a 2000-es X-Mennel, majd jött a 2003-as X-Men 2 (X2: X-Men United), a 2006-os X-Men: Az ellenállás vége (X-Men: The Last Stand), a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine), a 2011-es X-Men: Az elsők (X-Men: First Class), a 2013-as Farkas (The Wolverine) és a tavalyi X-Men: Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past). Mivel Jackman szó szerint minden X-Men filmben megjelent eddig, a mai napig sokan kíváncsian (és reménykedve) várják, vajon felbukkan-e az X-Men: Apokalipszis-ben is (X-Men: Apocalypse). A film forgatása már befejeződött, de lehetséges, hogy már leforgattak vele egy titkos cameot, melyben viszont láthatjuk majd hősünket. Legkésőbb jövő májusban minden kiderül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.