Hirdetés

Memento - Újrajátsszák egyes mozikban

|

Christopher Nolan 2000-ben megjelent Oscar-díjra jelölt thrillerét, a Memento-t már magam is bemutattam korábban, most külföldön limitált számban, de újra vetíti pár szerencsésebb mozi.

Hirdetés

Christopher Nolan eddigi pályafutásáról itt olvashattok, a Memento pedig Guy Pearce és Carrie-Anne Moss főszereplésével február 17-től kerül újra nagyvászonra meghatározott számú moziban. A szóban forgó városok, ahol vetítik: New York, Atlanta, Boston, Dallas, Houston, Los Angeles, San Diego, Washington, Fairfax, Toronto és Vancouver. Ha bárki teheti, és netalántán külföldről olvas minket, látogasson el valamelyikre, megéri. Magyarországon sajnos nem indítanak hasonló akciót...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.