Hirdetés

Men In Black 3 - Forgatókönyv gondok

|

Bár Etan Cohen tavaly megírta már a Men In Black harmadik részének forgatókönyvét, a stúdiónak egy-két momentum nem tetszett benne, így némileg átdolgoztatta.

Hirdetés

Jeff Nathanson volt az, aki átírt benne ezt-azt, majd dolgának végeztével Barry Sonnenfeled elkezdte a forgatást decemberben. A stúdió azonban újra közbeszólt, alig három hét forgatás után ismételten nem elégedettek a szkripttel, ezért amíg nem klappol teljes mértékben az iromány, eltolták a munkálatok kezdetét március 28-ig. Nem tudni, hogy a tervezett projekt 2012. május 25-ös dátumát el kell-e majd tolni a halasztások miatt, de jelenleg ez a tényállás. Tommy Lee Jones és Will Smith azonban töretlenül a stáb élén állnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.