Hirdetés

Elkezdődött az új Men in Black forgatása

|

Chris Hemsworth vehető szemügyre az első lesifotókon.

Hirdetés

Több hónapnyi előkészületeket követően a napoban kezdetét vette a Men in Black (Sötét zsaruk) spin-off forgatása a Sony Pictures égisze alatt, amiről az egyik főhőst játszó Chris Hemsworthról készült lesifotók adnak bizonyságot. A képeket lejjebb görgetve nézhetitek meg egy galériába szedve.

Hirdetés

Hemsworth Tessa Thompsonnal fog társulni a filmben, akivel már a Thor: Ragnarök munkálatain egy összeszokott párossá váltak. Mellettük feltűnik még Liam Neeson (Elrabolva), Kumail Nanjiani (Szilícium-völgy, Rögtönzött szerelem), valamint Rafe Spall (A nagy dobás, Pi élete). Egyelőre sem a hivatalos címről, sem a cselekmény részleteiről nincsenek még információnk, de Londonban fog játszódni (a forgatási képek is onnan származnak), és források szerint az első három résszel ellentétben nem egy duóra lesz az egész kihegyezve.

Will Smith és Tommy Lee Jones ugyan nem teszi tiszteletét, de egyfajta mellékágként az eredeti trilógiát fogja bővíteni az új felvonás. A rendezői széket F. Gary Gray (Halálos iramban 8) foglalja el, aki Matt Holloway és Art Marcum (Vasember, Transformers: Az utolsó lovag) forgatókönyvét viszi vászonra. A korábbi részek producerei mellett (Walter Parkes és Laurie MacDonald) Steven Spielberg is visszatér.

A film 2019. május 17-én debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.