Hirdetés

Men in Black reboot várható?!

|

Nem tudom hova tenni a tényt, hogy a Men in Black sorozatot is újraindítanák... pedig ha igaznak bizonyul a frissen érkezett hír, akkor erre a sorsra jutnak kedvenc öltönyöseink is.

Hirdetés

Az MTV elbeszélgetett Barry Sonnenfeld rendező úrral a Sötét zsaruk sorozat jövőjéről, aki elárulta a csatornának, hogy a harmadik rész teljesen lezárja a trilógiát, mégis úgy fejeződik be, hogy lehetőség szerint folytatni, vagy újraindítani lehessen azt. A Sötét zsaruk harmadik fejezete mindemellett előkészíti a terepet Josh Brolin, azaz a fiatal K ügynök számára, aki a híresztelések szerint a reboot központi karaktere lehet. Ha a Sötét zsaruk 3 megfelelő bevételeket termel majd, a Columbia Pictures kétségtelenül folytatja majd a szériát, és elképzelhető, hogy nem egy negyedik epizódban, hanem rebootban gondolkodik. Ez természetesen azt jelentené, hogy mindazon karakterek, akiket kedvelünk (Will Smith és Tommy Lee Jones) kiesnek a szórásóbl... Az ég irgalmazzon Hollywood lelkének!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.