Hirdetés

Mennyibe kerül Vasembernek és Batmannek lenni?

|

Sokunkat foglalkoztatott a kérdés már jó ideje, hogy mennyi pénzt kellene beleinvesztálnia egy átlagembernek abba, hogy Tony Stark, illetve Bruce Wayne hős kivetülése legyen.

Hirdetés

A MoneySupermarket.com illetékesei mindkét hősnek készítettek egy grafikont, amin részletesen kifejtik, hogy életük, hobbijuk és igazságtevésük mennyibe is kerülne, ha követni szeretnénk példájukat. A leírás meglepően részletes és a végeredmény láttán sok rajongó vérnyomása az egekbe emelkedhet, akár csak Vasember, hiszen valószínűleg egy átlagember soha nem lát ennyi pénzt együtt. Aki esetleg nem szeretné végigbogarászni a folytatásban helyet kapó grafikonokat, annak egy gyors összegzés: Tony Stark életvitele, páncélai és kiadásai potom 1.6 milliárdra rúgnak, míg Bruce Wayne utánzására 682 millió dollárt kellene költenünk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.