Hirdetés

Mennyit szerepel Pókember a Polgárháborúban?

|

Hirdetés

Mióta a legutóbbi Amerika Kapitány: Polgárháború trailer végén felbukkant Pókember és beköszönt a többieknek, valamint a nézőknek egyaránt, az internet ugrik minden hírre, ami vele kapcsolatos, a filmmel kapcsolatos első reakciók is szuperlatívuszokban beszélnek az új falmászóról. A Polgárháború első tesztvetítéséről származó vélemények azonban nem csak annyit közöltek, hogy Tom Holland karaktere hihetetlenül élvezetes, állítólag az eddigi legjobb Pókember, hanem azt is elkotyogták, hogy kedvenc hálószövőnket körülbelül meddig láthatjuk majd a vásznon Kapitányék mellett. A tesztvetítés egyik résztvevője ugyanis arról számolt be, hogy Pókember jóval többet szerepel, mint arra számítani lehetett, konkrétan a következőket mondja:

Talán 10 perc Parker, jó 20 perc Pókember.
Semmi sem garantálja, hogy valóban igaz a fenti állítás, de ha tényleg így van, akkor a május ötödikei hazai premierkor félórát láthatunk majd kedvenc pókunkból. Ti örülnétek neki?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.