Hirdetés

Meryl Streep és Tom Hanks lesz Spielberg új filmjének főszereplője

|

A mozimágus megint a történelmet firtatja.

Hirdetés

Korunk egyik legtúlértékeltebb színésznője (mármint a twitter-huszár Trump szerint), Meryl Streep bármennyire is hihetetlen, arcát még nem adta Spielberg-filmhez (azért csak az arcát nem, mert hangját igen: az A.I.-ban a kék tündért szinkronizálta), így az, hogy ez végre megtörténik, igencsak figyelemreméltó. 

Hirdetés

A megtörtént eseményeken alapuló történet azt a viharos históriát regéli el, melyben egy titkos, nyilvánosságra nem hozható információkkal megspékelt írott anyag jár kézről-kézre, újságíróról újságíróra, miközben a hatalmon lévő emberek minden eszközt bevetnek annak érdekében, hogy semmiképp ne szivárogjon ki, aminek nem szabad kiszivárognia. [A vietnami háborúról van szó és a kormány ügyes-bajos dolgairól.] A két főszereplő, Ben Bradlee és Kay Graham (előbbit alakítaná Hanks, utóbbit Streep) a Washington Post munkatársai, kézzel-lábbal hadakoznak azért, hogy kivívják maguknak a törvényes jogot arra, hogy publikálhassák azt a bizonyos cikket. 

A Steven Spielberg által rendezett filmet Liz Hannah forgatókönyve nyomán fog elkészülni és lényegében ezek azok a lényegi információk, amelyeknek birtokában vagyunk. Bár az is tény, hogy már ez a kevés is képes felcsigázni az embert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.