Hirdetés

Mesés köntösbe bújt az egyik pesti panel

|

A Vízipók-csodapók szereplői teszik barátságosabbá ezt az eldugott lakótelepet.

Hirdetés

Újabb gyönyörű falfestmény jelent meg Józsefvárosban. A kerület egyik épületének falán korábban Szaffi, míg egy másikon Vuk meséje elevenedett még. Most a Vízipók-csodapókról készült hasonló alkotás, ami a Leonardo da Vinci utca és a Leonardo da Vinci köz sarkán díszeleg. A WeLoveBudapest forrásai szerint 2 hónapig készült a festmény ezen a hatalmas, 350 négyzetméteres felületen, amihez 50 különböző színt és 300 liter festéket használtak fel.

Hirdetés

A panel elhelyezkedésének átka, hogy könnyen el lehet menni az alkotás mellett a házak sűrűjében, ám ha a Corvin-negyed környékén jártok, akkor mindenképpen érdemes megkeresnetek és gyönyörködnötök egy picit a falfestményben. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy gyakorlatilag pár sarokra élek a festmény helyszínétől, így készítettem róla nektek néhány képet, hogy teljes pompájában láthassátok az alkotást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.