Hirdetés

A mestergyilkos: Feltámadás trailer - Statham odapirít

|

Kopasz, egy pillanat alatt bepöccen és senki nem marad állva, ha beindul. Jason Statham ismét beleveti magát az akciófilmek világába és már meg is nézhetjük, hogy milyen lesz a Mestergyilkos folytatása.

Hirdetés

Charles Bronson 1972-es filmjének remake-je, a 2011-es A mestergyilkos (The Mechanic) nem volt különösebben sikeres, de az előállítási költségét visszahozta és ellavírozott a középszerben, ezért a Millenium Filmes úgy ítélte meg, hogy érdemes folytatni. Azonban a második részt már nem Simon West (Con Air, Tomb Raider, A feláldozhatók 2) dirigálhatta le, hanem az akciófilmek terén tapasztalatlan Dennis Gansel (Csajok a csúcson, A hullám). 

Hirdetés

A címszereplő mestergyilkos, Arthur Bishop bőrébe ismételten Jason Statham bújt, hogy Tony Mosher (Security) és Philip Shelby (A túlélő) szkriptje alapján megmentse barátnőjét (Jessica Alba), méghozzá úgy, hogy a világot beutazva eltegyen három lehetetlennek tűnő célpontot láb alól balesetnek álcázva a gyilkosságokat, amelyek közül az egyik a különleges arcszőrzettel felvértezett Tommy Lee Jones. A mestergyilkos: Feltámadás első trailere egészen pofásnak ígérkezik és valószínűleg ugyanazt a minőséget kapjuk majd, mint Statham korábbi akciófilmjei esetében. Persze az már erősen egyénfüggő, hogy ez jó vagy rossz hír. Nektek hogy tetszik az első trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.