Hirdetés

Metallica Through The Never - Trailer és Poszter

|

Megérkezett a Metallica Through The Never előzetese és egy poszter is. A bandát bemutató film műfajában is egyedülálló elemekkel kecsegtet.

Hirdetés

Nekünk magyaroknak külön izgalmas a filmben az, hogy Antal Nimród (Kontroll, Ragadozók) rendezi és az előzetes alapján nagyon jól csinálja. A film egy Metallica koncert idején játszódik, amikor egy csapattagra (Dane DeHaan) fontos és sűrgős feladatot bíznak, épp ezért nyomja is a gázt tövig, de nem várt események következnek be és felfordul az élete. Mindezt végig zene és bejátszások a koncertől fogják kísérni, ezzel kap egy egyedi hangulatot a film. Természetesen a bandatagok is felsorakoznak a filmben úgy mint James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo. (videóért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.