Hirdetés

Meteoreső a Jégkorszak 5 új előzetesében (Frissítve)

|

Hirdetés

Megérkezett a Jégkorszak 5 második előzetese, amelyben bővebb betekintést kaphatunk a film történetébe. Motkány tovább folytatja szerencsétlen makk gyűjtögető tevékenységét, amelynek során ezúttal az űrbe löveti ki önmagát a kis rágcsáló. Itt aztán kozmikus események egész sorozatát indítja be, ami fenyegetést jelent az egész jégbe fagyott világra. Sid, Manny és Diego, a hordával kiegészülve, felkerekednek, hogy egy biztonságosabb földrészen telepedjenek le, kalandos útjuk során pedig nem lesz hiány a humorból, az egzotikus tájakból és a színes új karakterekből. A szinkronszínészek között visszatér Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah, Seann William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, Keke Palmer, Wanda Sykes és Jennifer Lopez. Újként érkezik Stephanie Beatriz, Adam DeVine, Jesse Tyler Ferguson, Max Greenfield, Jessie J, Nick Offerman, Melissa Rauch, Michael Strahan és még a híres tudós, Neil deGrasse Tyson is csatlakozik a bandához, akinek a narrálását már az előzetesben is hallhatjuk. A Jégkorszak 5 2016 július 14-én érkezik a mozikba. Meggyőzött benneteket a trailer? Frissítés: már szinkronosan is megnézhetitek a Jégkorszak - A nagy bumm előzetesét. Szinkronos: 

Jégkorszak - A nagy bumm - "De pöpecül néz ki!"Ahogy megígértük itt a 6 óra és az #ElőzetesekHete-t itt a MozIComon kezdjük a #Jégkorszak - #ANagyBumm szinkronos trailerével, melyet elsőként itt láthattok Magyarországon! Sid, Manny, Diego és persze Motkány nyáron visszatérnek! Közzétette: MozICom – 2016. február 9.
Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=162&v=Ohq6NmKMja8
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.