Hirdetés

Metro és Saints Row filmadaptációk a láthatáron

|

Rendkívül kevés játéknak sikerül olyan filmadaptációt összehozni, amely élvezhető és egyben hű marad az alapműhöz, de lehetséges, hogy a Metro és Saints Row pont ezek közé tartoznak majd.

Hirdetés

A Deep Silver anyavállalata, a Koch Media birtokolja a Metro és Saints Row sorozatok jogait, a cég feje, Klemes Kundratitz pedig megerősítette, hogy szerinte meg fognak valósulni az említett nevek filmadaptációi, még ha nem is a közeljövőben, de összejöhetnek. További információkat nem voltak hajlandóak megszellőztetni, de mivel a szintén az ő lobogójuk alá tartozó Dead Island megfilmesítési joga is a Lionsgate birtokát képezi, nem lennénk meglepve, ha ismét velük szövetkeznének. Érdemes megemlíteni ezen a ponton, hogy a Dead Island film bejelentésére még 2011-ben került sor és azóta sem hallhattunk semmit a projekt felől, óvatosan kell hát fogadnunk a Koch Media vezetőjének ígéreteit. Ti örülnétek egy Metro vagy Saints Row mozinak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.