Hirdetés

MI-5 trailer - Kit Harington, az akciósztár

|

Hirdetés

Volt egyszer, nem is olyan régen, egy angol sorozat, aminek a címe Spooks volt (Amerikában MI-5, mert az eredeti csúnyaszónak számít odaát), és nagyjából össze is lehet foglalni azzal, hogy egy csapat igyekezett megvédeni az országot, mind a belső, mind a külső fenyegetésektől. Jól is ment nekik, 10 évadnyira jól. Ez alapján készítettek egy új filmet, amibe a sorozat egyik főszereplőjét (Peter Firth) is meghívták, és mellé bedobták a Trónok harca (egykori?) színészét, Kit Haringtont. A történet szerint egy nagypályás terrorista megszökik az őrizetből, és senki nem képes megállítani csak az ellenállhatatlan fekete fürtös, félig önbíráskodó ügynök, Will Holloway (Harington). Neki kell összeállnia a morcos nagyfőnökkel Harry Pearce-szel (Firth), hogy közösen megakadályozzanak egy katasztrófát. Itt az előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=2bKpHnC2BXk A filmben szerepel még: Jennifer Ehle, Elyes Gabel, Tim McInnerny, Eleanor Matsuura, Lara Pulver és David Harewood. A mozikba csak december 4-én jön az MI-5, de akkor is csak pár kiválasztottba, DirecTV-re viszont már ma. (A szemfülesek meg már elkaphatták az eredeti címen: Spooks: The Greater Good)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.