Hirdetés

MI-5 - Poszteren Kit Harrington új akciófilmje

|

Hirdetés

Megérkezett az első exkluzív poszter a hamarosan érkező MI-5 filmhez, melyben a főszereplő párost Kit Harington ("Trónok harca") és Peter Firth alakítja. A film premierje  a DIRECTV-n lesz november 5-én, a mozikba viszont csak december 4-én érkezik. Ezt az R-besorolású filmet Bharat Nalluri rendezte, és főbb szerepekben feltűnik még Jennifer Ehle Elyes Gabel, Tim McInnerny, Eleanor Matsuura, Lara Pulver és David Harewood.

mi5postersmall
A filmben, mikor is egy terrorista megszökik az őrizetből egy rutin átadás során, Will Hollowaynek (Kit Harrington) össze kell fognia a kegyvesztett MI-5 vezetőjével, Harry Pearce-szel, hogy elfogják a szökevényt, mielőtt véghezvinne egy küszöbön álló terrortámadást Londonban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.