Hirdetés

Mi a Disney terve veled, Indiana Jones?

|

A Disney a Lucasfilm felvásárlásával nem csak egy messzi-messzi galaxis titkaihoz fért hozzá, hanem egy kalapos régészprofesszor kincsesládájához is.

Hirdetés

Most mindenki nagy valószínűséggel öröm táncot jár, hogy alig három év múlva újra fénykardpárbajokat és űrcsatákat láthatunk a nagyvásznon, és mennek a tippelgetések, hogy vajon milyen stábbal fog elkészülni az első (bocsánat, hetedik) felvonás. Arról viszont kevesebb szó esik, hogy a szintén a Lucasfilm tulajdonát képező Indiana Jones sorsa mi lesz. A már jó ideje rebesgetett ötödik részről is kérdezték a Disney fejeseit, de elmondásuk szerint nincsenek a karakterrel terveik a közeli jövőben és most inkább a Star Wars-ra kívánnak koncentrálni. Pedig a Fiatalúr elképzelhetetlen Harrison Ford nélkül, aki már a hetedik x-et tapossa, így kérdéses, ha valaha lesz újabb film az már nem egy másik színésszel lesz e, más stábbal. Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.