Hirdetés

Mi lesz veled Iron Fist?

|

Hirdetés

Az egész Marvel-Netflix összefogásnak az volt a célja, hogy olyan hősöket is bemutathassanak, akik kicsiben, de sokkal brutálisabb eszközökkel mentik meg a világot. Mindenki megkapja a saját 13 részes évadját, hogy utána összeálhasson a The Defenders. A Daredevil túlteljesítette a tervet, mert már a második évadára készül, míg Jessica Jones egy nagyon jó elsőt ígér, miközben készül Luke Cage saját kalandja, de a negyedik hős körül nagyon nagy a csend. Iron Fistről még mindig nem tudunk semmit, pedig azért legalább a főszereplő keresgéleséről szokott akadni valami kis csámcsogni való. A New York-i Comic Conon sem közöltek semmit róla, és sajnos a hallgatás is beszédes lehet. Alapvetően az a probléma a karakterrel, hogy nem illik bele ebbe a földhözragadt stílusba, amit elkezdtek. Iron Fist sokkal "varázslatosabb" hős. A Marvel be is rendelt egy halom ötletet arról, hogy honnan is szerezhetné meg pontosan a képességeit. Jelenleg azonban ott tartunk, hogy lehet nem is kap saját sorozatot. A The Defendersben viszont szükség van rá, szóval valami biztos lesz. A legtöbben egy Netflixes filmre teszik a voksukat, ami viszont komolyabb anyagi támogatást kapna. Elviekben csak leróná a kötelező köröket, hogy utána a Daredevil második évadában bemutatkozó Megtorló vehesse át a helyét és saját sorozata lehessen. (Az is biztos, hogy Elektrával is komolyabb terveik vannak, mint egyszerű mellékszereplőként felhasználni.) A legfrissebb pletykák szerint sokkal valószínűbb, hogy Iron Fist inkább Strange dokival fog majd komolyabb kapcsolatot kialakítani, ami leginkább azon vágyálmokat szolgálná ki, hogy a mozit közelebb hozzá a tévés részleghez, ami ugye nem is olyan egyszerű. A jövő novemberben érkező film pedig tökéletesen tudná felvezetni a karaktert, ezzel kicsit jobban megtámogatva a kezdést. Ez azért sem hangzik rosszul, mert a képregényekben Doctor Strange a Defenderek mentora. Amíg nincs hivatalos bejelentés, addig a fentiek továbbra is csak találgatások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.