Hirdetés

Szavazás: mi a véleményed az új Pókember kinézetéről?

|

Hirdetés

A Marvel nem váratta tovább a rajongókat és az Amerika Kapitány: Polgárháború legújabb trailerében két hónappal a hazai premier (május 5.) előtt végre megmutatta nekünk, hogy miképpen fog kinézni a Tom Holland-féle Pókember jelmez. Mivel egyelőre még szinte semmit sem tudunk arról, hogy a nyúlfarknyi ideig látható felszerelés már az új Pókember végleges kinézete-e vagy csak afféle kezdetleges szerkó, amit egy kamasz srác készített, mindenesetre arra gondoltunk, hogy megkérdezünk titeket arról, hogy a látottak alapján mit gondoltok az új jelmezről. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, ezért készült az alábbi szavazás: [socialpoll id="2340745"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.