Hirdetés

Michael B. Jordan csatlakozott a Fekete Párduc stábjához

|

A korábbi Fáklya most egy új szuperhősfilmben mutathatja meg, hogy mit tud, ugyanis Michael B. Jordan tagja lesz a Fekete Párducnak.

Hirdetés

Miután Chadwick Bosemannek sikerült emlékezetesen bemutatkoznia az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, már jobban várjuk az önálló Fekete Párduc filmjét, mint valaha. Várhatjuk is bizony, hiszen ennyire erős stáb talán még nem állt Marvel film mögött. A rendezői székben az egekig magasztalt Rocky folytatás, a Creed direktora, Ryan Coogler ül, ráadásul a hírek szerint az Oscar-díjas Lupita Nyong'o is jó eséllyel aláír egy szerepre. Ez viszont még nem minden, ugyanis Coogler újra együtt fog dolgozni a Creed sztárjával, Michael B. Jordannel.

Hirdetés

A THR szerint Jordan már meg is kötötte a szerződést és csatlakozott a Fekete Párduc stábjához. A karakterének kilétét egyelőre homály fedi, ám nagyon úgy fest, hogy a film főellenségét alakíthatja. Ez már most csodálatosan hangzik, Coogler, Boseman, Nyong'o és most még Jordan is? Ha a film csak arról szólna, hogy ezek hárman ülnek egy szobában Coogler rendezésében, már akkor is megérné beülni rá.

Természetesen kissé vicces is ez a fordulat, hiszen Jordan tavaly még a szinte mindenki által utált Fantasztikus négyes rebootban kóstolt bele először a szuperhősök világában. Most azonban szépíthet, ráadásul ez azt is jelenti, hogy ő a második színész, aki a Fáklya eljátszása után a Marvel Filmes Univerzumhoz igazol.

A szuperhősfilmek népszerűségének köszönhetően egyre nívósabb nevek kerülnek fel a stáblistákra. A Thor: Ragnarok remek szórakozásnak ígérkezik Chris Hemsworth, Mark Ruffalo és Cate Blanchet részvételével, a Doktor Strange is igen komoly stábot tudhat magáénak Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams és Tilda Swinton szerződtetésével. Most pedig a Fekete Párduc is egyre ígéretesebbnek néz ki. A film 2018. február 2-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.