Hirdetés

Michael B. Jordan szerint esélyes az Oscaron a Fekete Párduc

|

Csak az a kérdés, hogy mire?

Hirdetés

Aki nem egy lyukban élt 2018-ban az tudja, hogy mekkora sikereket ért el a Marvel idei első filmje, a Fekete Párduc. A fanok szerették, a kritika is imádta, valamint a majd' másfél milliárdos összbevétel (azért a Végtelen háború ezen a téren szépen lepipálta, 2 milliárdnál jár) sem azt mutatja, hogy ne lenne igény egy újabb wakandai kalandra. A film antagonistáját alakító Michael B. Jordan egy interjúban elmondta, hogy Ryan Coogler műve számos határt áttört és az egész világon egy hatalmas kulturális hatást ért el.

Hirdetés

"Ha az Akadémia felismerné ezeket az erényeket, az a hab lenne a tortán, de a film önmagában is egy hatalmas győzelem. Nem az én tisztem ezt mérlegelni, de a döntéshozóknak érdemes elgondolkodniuk rajta."

Nem csak Jordan nyilatkozott, a Fekete Párduc Oscar esélyeiről, a főszereplő Chadwick Boseman is kiemelte, hogy ott a helye a Legjobb film kategóriában a Marvel alkotásának. Hogy erre van-e reális esély, azt a jelöltek kihirdetésekor, január 22-én tudjuk meg. Azért valljuk be őszintén, az Oscar saját magát röhögtetné ki, ha komolyabb díjjal jutalmazná a Fekete Párducot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.