Hirdetés

Michael Bay atombombát kapott

|

Michael Bay nem tud ellenállni a robbantgatásnak. Annak ellenére, hogy nemrég azt nyilatkozta kisköltségvetésű horrort szeretne rendezni ismét bevállalt egy akciófilmet, ahol természetesen a bombáké a főszerep.

Hirdetés

A Paramount stúdió megszerezte Neala Bascomb amerikai újságíró Sabotage: című könyvének jogait. A regényben Hitler és a náci hadigépezet titkon az atombomba előállításával kísérletezik. Egy
norvég katonákból álló osztag azonban megpróbálja megakadályozni, hogy előállítsák a bombát.
A stúdió vezetői nem is választhathattak volna stílusosabban, amikor Mr. Bombagyárost ültették le a film rendezői székébe. Bay a Transformer negyedik részének elkészítése után kezd majd foglalkozni a projekttel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.