Hirdetés

Michael Bay beszólt a Tűzgyűrűnek

|

Mr. Bay a las vegasi CinemConon járt, ahol az Izomagyakat reklámozta, de maradt ideje a rajoskodásra is.

Hirdetés

Ugyanis megemlítette, hogy mostanság akad néhány Transformers-koppintás... A szavak természetesen eljutottak a Tűzgyűrű rendezőjének, Guillermo del Toronak a fülébe is, aki megvédte a filmjét: "Minden lehetséges módon, nagyon távol áll egymástól a két film. Ha jó, ha rossz, ez az én filmem! Ezt a világot én találtam ki, saját magam alkottam meg és egyáltalán nem másoltam le egyetlen korábbi robotos produkciót sem! A bunyók sem egy szépen megvilágított autóreklámra hasonlítanak, épp az, hogy a csaták a tengeren vagy éppen hatalmas hóviharban zajlanak. Hihetetlenül változatos világot fogunk a nézők szemei elé tárni, majd meglátjátok!"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.