Hirdetés

Michael Bay: "Bocsánatot kérek az Armageddonért!"

|

A rendező nemrég nyilatkozott a legsikeresebb filmje, az Armageddon kapcsán. Most nem rajoskodott, mint pl. a Tűzgyűrű esetén, hanem bocsánatot kért!

Hirdetés

"Úgy gondolom, hogy elnézést kell kérnem az Armageddonért. Csak 16 hetünk volt a film elkészítésére. Gigantikus feladat volt és egyáltalán nem volt szép a stúdió részéről, hogy így állt hozzá a produkcióhoz, ha tehetném a film utolsó harmadát teljesen megváltoztatnám. Gyakorlatilag a stúdió kivette a kezünkből a filmet, szörnyű érzés volt. A speciális effektekért felelős emberem idegösszeomlást kapott, így felhívtam James Cameront és megkérdeztem tőle, hogy ő mit tenne, ha neki kellene befejeznie az effekteket. De végül a film szép bevételt hozott.” Az Armageddon a Rotten Tomatoes-on 39 százalékot kapott és 1999-ben a legtöbb Arany Málna díjra jelölt film lett és meg is kapta a legrosszabb főszereplő (Burce Willis) díját is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.