Hirdetés

Michael Bay Dwayne Johnson-t és Mark Wahlberg-et akarja!

|

No nem saját magának, hanem következő kis költségvetésből készülő projektéhez, a Pain & Gain-hez. A film stílusát tekintve fekete humorral átitatott vígjáték lenne, így a két színész érdekes választás...

Hirdetés

Gondoljunk csak bele: sem Mark Wahlberg, sem Dwayne The Rock Johnson nem arról híresek, hogy vígjátékokban tengetnék mindennapjaikat, nem is ezért kedveljük őket. Ennek ellenére Bay egy 20 millió dollárból készített alkotáshoz szeretné megnyerni őket, amiben fontos lenne a humor magas, vagy legalábbis belépő szintű alkalmazása. Nos, nem tudni hogyan boldogulnak majd együtt hárman, mindenesetre az akciófilmekhez szokott rendezőtől furcsa ez az összeállítás. Egyelőre még csak győzködi a két színészt, mivel mindketten rendkívül elfoglaltak. A Pain & Gain sztorija egyébként egy 1999-es Miami New Times cikken alapul, amiben egy szteroidokat előszeretettel alkalmazó gyúrópárost állítottak a középpontba. A duó minél gyorsabban szeretett volna minél gazadagabb lenni, így zsarolásokba, emberrablása és hasonló jóságokba kezdtek, de úszták meg száraz bőrrel a dolgot. A film elméletileg 2014-ben válik esedékessé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.