Hirdetés

Michael Bay egy vírusos filmen dolgozik

|

A robbantások nagymestere nem totojázik.

Hirdetés

Michael Bay (Bad Boys 1-2; A Szikla; Pearl Harbour) úgy tűnik, hogy nagyon rajta tartja az ujját a társadalom ütőerén - mi sem bizonyítja ezt jobban annál, mint hogy legújabb, producerként jegyzett filmjének témája egy világjárvány és annak társadalmi és egyéb hatása lesz. 

Hirdetés

A Songbird címet viselő projekt két évvel egy világjárvány (vagy "a" világjárvány) kitörése után fog játszódni, az emberiség azonban ekkor még mindig nem heverte ki a vírust, sőt, ekkorra a különféle módokon mutálódott az. A hivatalos szinopszis szerint a szereplőknek nem csak a bezárásokkal/lezárásokkal, de a saját paranoiájukkal és a kormány susmusoló intézkedéseivel is meggyűlik majd a bajuk. 

A forgatás maga elvileg 5 héten belül megkezdődhet, a koronavírus melletti szigorú intézkedések betartása mellett (tehát: közvetlen testi kapcsolat kizárva). A filmet Adam Mason fogja rendezni (leginkább videoklipeket, illetve a Blood River című western-horrort köszönhetjük neki), a forgatókönyvet pedig Simon Boyes írja (hozzá a Gyilkos irodát köthetjük). A producer Bay mellett Adam Goodman és Eben Davidson lesz. A Songbird stílusában elvileg a Paranormal Activity, illetve a Cloverfield nyomdokaiba fog lépni, tehát found footage-ra számítsunk és minimál költségvetésre. Reméljük, valami izgalmas dolog sül ki mindebből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.