Hirdetés

Michael Bay egyszerre forgatja a Transformers 4. és 5. részét?

|

Azt pletykálják, hogy a robbanószerek földi nagykövete nem csupán a negyedik, de az ötödik Transformers epizódot is ledirigálhatja, ráadásul mindezt egyszerre, egy szuszra.

Hirdetés

Michael Bay már a franchise harmadik részénél is azt tervezte, hogy otthagy csapot papot és lubickol a dollármillióiban, ám a Paramount rávette, hogy térjen vissza a negyedik részre, ami saját bevallása szerint nem reboot lesz. Most Glenn Morshower színész (aki mindhárom Transformers részben ott volt eddig) kotyogta el a Kansas City-ben megrendezett Con X KC fesztivál alatt, hogy Bay nem csak a Transformers 4-et hozhatja össze, hanem valószínűleg a Transformers 5 fedélzetén is őt láthatjuk majd. S ez még mind semmi! Morshower azt is tudni véli, hogy a két epizódot egyszerre forgatják le. A színészhez állítólag odament a Transformers vidámpark megnyitóján Steven Spielberg (a film producere) és azt mondta, hogy a negyedik és nagyon úgy tűnik, hogy az ötödik részben is benne lesz, ráadásul decemerben már foroghat is a kamera. A szóbeszédet sem Bay, sem a Paramount stúdió nem kommentálta még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.