Hirdetés

Michael Bay időutazós filmet rendezhet

|

Hirdetés

Bay nem fér a bőrébe, miután elkészítette minden idők legoffenzívabb átalakulós robot trilógiáját, kicsit más irányba viszi a tekintetét. Jelenleg ugye egy 13 Hours című drámán dolgozik (John Krasinski-val a fedélzeten), de nagyon úgy néz ki, hogy meg is van a következő projektje. Wesley Chu Time Salvager című regényét a Paramount Pictures már lefoglalta magának és bár igazán hivatalosan még nem jelentették be, mégis szinte tudni véljük, hogy a rendezésre Michael Bay személyében találták meg a megfelelő embert. Ezt az író a saját oldalán hozta nyilvánosságra, mely hírt ugyan később törölt, de ez valószínűsíthetően a stúdió nyomására történt meg - talán még egy-két aláírás szükségeltetik az üzlet teljessé tételéhez. Mindenesetre az író a következőket írta a később törölt posztjában:

Az a gyorsaság, amivel Mark és Di Bonaventura tető alá hozta a projektet és Michael Bay lelkesedése egészen meghökkentő. A legtöbbször idáig eljutni is hónapokba vagy évekbe kerül, ez viszont hetek alatt zajlott le.
A Time Salvager egy időutazós történet, mely talán magával a sztorival vihet egy kis frissességet az elkoptatott szubzsánerbe: James, a történet főszereplője egy időben utazó csapat tagja, melynek fő célja, hogy a Földet megmentse a jövőben bekövetkező totális összeomlástól anélkül, hogy komolyabban felhánytorgatnák az idővonalat. Ez természetesen megtörténik azzal, hogy James megment egy olyan nőt, akinek mindenképp meg kellett volna halnia, ezért a saját idejükben annak rendje és módja szerint üldözöttekké válnak. Maga a regény még nem látott napvilágot, majd csak jövő hónapban kerül a publikum elé, arról pedig még nincs hír, hogy a forgatókönyvet ki vagy kik fogják körmölni. Az alapanyag mindenképpen érdekesnek tűnik, ám itt a nagy kérdés, hogy vajon Bay mennyire fogja leterhelni a filmet saját fixációival? Remélhetőleg kicsit visszafogja magát és másodpercenkénti kör-fahrtok, naplementék és robbanások helyett a történetet is szem előtt tartja. Szerintetek menni fog?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.