Hirdetés

Michael Bay kozmikus versenyzős filmen dolgozik

|

A Transformers filmek rendezője úgy tűnik nem szeretné otthagyni a járművek világát, de most a robottá változókat félretéve, szimplán a futurisztikus modellekre váltott.

Hirdetés

A film alapötletét Hollywood leghíresebb járműtervezőjének, Daniel Simonnak a koncepciós képei adták. Simon korábban olyan filmeken dolgozott mint a tavalyi Feledés, Tom Cruise-zal, vagy az Amerika Kapitány első része. Most Michael Bay fogott össze a Warner Bros. kiadóval és Kyle Ward (Machete gyilkol) íróval, hogy Daniel Simon artbookja alapján filmet forgassanak. Mivel a könyv csupán képeket tartalmaz, melyekből a folytatásban szemezgethettek is, Wardon múlik, hogy történetet kerítsen köréjük.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.