Hirdetés

Michael Caine: "Batman nem halt meg!"

|

Christopher Nolan egyértelművé és magától értetődően lezárttá szerette volna tenni a Batman trilógiát, éppen ezért úgy alkotta meg a befejező jeleneteket, hogy mindenki értse. Vagy mégsem?

Hirdetés

Figyelem! Az alábbi szöveg erősen spoileres lehet, csak saját felelősségre olvass tovább! Michael Caine a napokban promotálta A sötét lovag: Felemelkedés DVD és Blu-ray kiadását, az egyik interjú során pedig megkérték őt, hogy ismertesse a sok rajongó szerint kétértelmű befejezést, ami szerintünk teljes módon érthető és világos, de azért leközöljük Caine magyarázatát. Az utolsó jelenetben Alfred (Caine) látható egy francia kávézóban, ahol azt látja, hogy Bruce Wayne (Christian Bale) és Selina Kyle (Anne Hathaway) néhány asztallal arrébb élvezik a napot és egymás társaságát. Ez az, amit mindig is akart látni Alfred, hogy Bruce önfeledten boldog legyen. Mivel Batman látszólag meghalt a film végén, sokan úgy vélik, hogy a komornyik csak képzelte az egész kávézós jelenetet. Michael Caine szerint ez abszolút nem így van. Az idősödő, legendás színész nyilatkozatáért kattintsatok tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.