Hirdetés

Michael Cera lesz Robin a LEGO Batman filmben

|

Hirdetés

Will Arnett és Michael Cera korábban is dolgoztak már együtt Az ítélet:család c. sorozatban, és úgy tűnik, hogy újra partnerré kell válniuk Batman és Robin bőrében, vagy legalábbis hangjában. Arnettet a Lego-kalandban már hallhattuk Batman szerepében, Cera viszont először alakítja a szuperhős segédjét.  A castingról egyelőre csak ennyit tudunk. A The LEGO Batman Movie sztorijáról még elég kevés az információ, de Chris Miller (producer) annyit elárult az animációs filmről novemberben, hogy jól lefedi majd a "Batman-filmgyártás minden éráját". Továbbá azt is, hogy a The Lego Movie Sequel-lel és egy másik spinoffal, a Ninjago-val együtt ezek egy közös univerzumon fognak osztozni, hasonlóan, mint a Marvel filmek. A Batman filmmel kapcsolatban nincs kizárva, hogy Robinon kívül más legendás karakter is feltűnhet, mint például Joker, Macskanő, vagy Rébusz. De az nem tisztázott, hogy Elizabeth Banks vissza fog-e térni Batman barátnőjének szerepében a Lego-kalandból. Ugyanúgy, ahogy az elődjénél, most is Chris McKay ül a rendezői székben. A forgatás időpontjáról sok adatunk még nincs, csak annyi bizonyos, hogy a Warner Bros. 2017 februárjában mutatja be a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.