Hirdetés

Michael Chiklis a Gotham 2. évadában

|

Hirdetés

Egyre több hír szól a Gotham castingjáról. A múlt héten volt arról szó, hogy Natalie Alyn Lind is csatlakozik a szériához Silver St. Cloud szerepében, és a friss értesülések szerint Michael Chiklist is beválogatták, mégpedig Nathaniel Barnes szerepére, aki a gothami rendőrfőkapitány lesz. A sorozat producere kicsit spoileresen beszélt róla, szóval innentől spoilerveszély:

Barnes úgy kerül a GCPD élére, mint a tornádó. A rendőrség lesüllyedt tagjai közül tör ki. Ő egy olyan alak, aki fanatikusan szolgál és véd, és nem fél ellenségeket szerezni a törvény mindkét oldaláról. Gordon számára ő egy hős, egy mentor, akivel osztozhat a hősiesség terhében. Erős szövetséget fognak ketten alkotni, és egy nap majd ugyanolyan erejű ellenségek lesznek.
Chiklistől nem idegen a hajthatatlan rendőr szerepe, elég ha csak a Kemény zsaruk sorozatra gondolunk, aminek főszereplőjeként nem kevés erőszakot csempészett a szériába. Ezen kívül a képregények világában is otthonosan mozog, ugyanis ő alakította Ben Grimm (Lény) szerepét mindkét Tim Story-féle Fantasztikus négyesben. Legutóbb az American Horror Story 4. évadának egyik fontos karaktereként, Dell Toledoként láthattuk. A Gotham második évada szeptember 21-én nyit a FOX-on.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.