Hirdetés

Michael Douglas legyőzte a rákot!

|

A legendásnak számító színész családja és rajongói fellélegezhetnek, hiszen Douglas maga jelentette be, hogy meggyógyult, kemoterápiával sikerült legyőznie a gégerákot.

Hirdetés

Még tavaly derült ki az a szomorú dolog, hogy Michael Douglas nagyon beteg, gégerákja van. Ijesztő képek kezdtek terjengeni róla online, ahol a milliók kedvencének tartott színész pocsék állapotban volt látható. Az aggódásnak immáron vége, Douglas hivatalosan tett nyilatkozatában bejelentette, hogy a kemoterápia sikeres volt és legyűrte a gégerákot, újra szedi fel a kilókat, és folytatja a filmezést, természetesen. Douglas-szel idén a Liberace című filmben tűnik fel, míg jövőre a Haywire akció-thrillerben folytatja. Legutóbb az Oliver Stone rendezte zseniális Tőzsdecápák 2-ben láthattuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.