Hirdetés

Michael Douglas visszatér a Hangya folytatásában

|

Hirdetés

Michael Douglas jelenlétével nagyban emelte a Hangya minőségét, élvezetes volt minden perc, amit Dr. Hank Pym képében a vásznon töltött, főleg Dörner György orgánumával együtt. Mikor a Marvel bejelentette, hogy jön a folytatás az Ant-Man and the Wasp képében, még nem tudtuk biztosra, hogy Paul Ruddon és Evangeline Lilly-n kívül ki fog visszatérni a korábbi stábból, most viszont maga Douglas erősítette meg, hogy még felesleges búcsúznunk tőle. A legendás színész a következőket nyilatkozta a szerepéről:

Kaptam egy hívást a közelmúltban – tárgyalni akarnak velem a folytatásról, és azt gondoltam: "Ez nagyszerű!" [...]  A szereposztás fantasztikus volt. Paul [Rudd], Evangeline [Lilly], Michael Peña – biztos vagyok benne, hogy visszajön. Ha le tudják kaparni a falról Corey Stollt, biztos vagyok benne, hogy őt is akarják majd – olyan jó gazember. És ott van Peyton is. Kuncognom kell, ha arra gondolok, hogy részese vagyok egy olyan filmnek, ami 2018-ban jelenik meg.
A jelenlegi tervek szerint Ant-Man and the Wasp 2018. július 6-án jelenik meg, a rendező személyét még nem erősítették meg hivatalosan, de állítólag már garantált, hogy Peyton Reed elvállalja a folytatást is. https://www.youtube.com/watch?v=GnuoX_-SwxQ
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.