Hirdetés

Michael Fassbender és Ridley Scott ismét együtt dolgozik

|

Az idén nyáron bemutatásra kerülő Alien-előzményfilm (Prometheus) után a rendező és a színész nevét ismét egy stáblistán olvashatjuk, mégpedig a "The Counselor" című filmén.

Hirdetés

A történetet az a Cormac McCarthy írta, akit a Nem vénnek való vidék, vagy Az út című könyvek írójaként ismerünk. Előbbi film négy Oscar-díjat zsebelt be, köztük a legjobb adaptált forgatókönyvért járó díjat (ezen kívül megkapta az elismerést mint a legjobb film, a legjobb rendezés és a legjobb férfi mellékszereplőt felvonultató film). A készítők szerint az író egyik legerőteljesebb munkájáról van szó, amely hasonlít a Nem vénnek való vidékre. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.