Hirdetés

Michael Fassbender gengszterfilmben

|

Fassbender egyre több és több filmben tűnik fel, a közeljövőben olyan projektek sorakoznak a neve mellett, mint A Jogász, X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Assassin’s Credd. Ezekhez most csatlakozott egy gengszterfilm is.

Hirdetés

A Trespass Against Us című film középpontjában egy család áll, amely már három generáció óta piszkos ügyletekkel foglalkozik. Fassbender egy Chad Cutlert, a család egyik tagját alakítja majd. Elhatározza, hogy kilép a maffiából, és tiszta lappal egy új életet kezd. Azonban az édesapja egészen máshogy gondolja. A filmet a brit Adam Smith rendezi, aki eddig csupán a The Chemical Brothers — Don’t Think című zenés film forgatását dirigálta. A forgatás valamikor 2014-ben kezdődik Angliában.  A tartalom alapján tucatmozinak tűnik, de Michael Fassbender játéka talán kiemelheti az átlagból. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.