Hirdetés

Michael Gambon visszavonul a színházi szerepléstől

|

Hirdetés

Michael Gambon bejelentette visszavonulását, melynek az az oka, hogy már nem képes megjegyezni a szövegeit. A Sunday Times Magazinnak adott interjúja során mesélte el a 74 éves színész, hogy a szkriptek betanulása már sokkal több időbe telik neki, ráadásul gyorsabban is elfelejti azokat.

"Borzalmas, hogy ezt kell mondanom, de már nem tudom ezt csinálni. A szívem szakad meg. Ott van előttem a szöveg és egy örökkévalóság mire meg tudom tanulni. Rémisztő."
Gambon, aki hat filmen keresztül alakította a Roxfort igazgatóját, azt is elárulta, hogy az utóbbi időben már fülhallgatók segítségével kapta meg a szövegei egy részét. Mostanra azonban a feledékenysége olyan méreteket öltött, hogy a színész úgy döntött, végleg lehúzza a függönyt az öt évtizedes színházi karrierje előtt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.