Hirdetés

Michael Keaton elkotyogta, hogy épp egy Marvel projekthez vesz fel jeleneteket

|

Kevin Feige emiatt talán kevésbé fogja megdorgálni.

Hirdetés

Michael Keaton a 2017-es első MCU-béli Pókember moziban, a Pókember: Hazatérésben játszotta el legelőször az egyszerű hétköznapi munkásemberből később szupergonosszá avanzsáló Adrian Toomes, vagyis a Keselyű szerepét. Keaton alakítását nem csak a rajongók, de a kritikák is méltatták, azonban a figurával azóta sem találkozhattunk egyik Marvel portékában sem, habár a Sony saját filmes univerzumának részét képező Morbius mindkét előzetese igyekezett kihangsúlyozni, hogy Toomes-nak bizony lesz valamiféle szerepe az élő vámpír történetében is.

Hirdetés

Ez a kissé zavaros multiverzumosdi amúgy nemcsak a filmkedvelő közönséget, de még magát Keatont is összezavarta korábban, aki a minap a Jimmy Kimmel Live-ban mesélt arról, hogy milyen érzés volt úgy felmondani a szöveget, hogy közben nagyjából semmit nem ért annak kontextusából.

"Lehet nem kéne ezt mondanom, de ezek a srácok nagyon királyak. Mikor felbukkantam az egyik Marvel projektben, amiben Keselyűt játszom, azt igazán jó mókának tartottam, mert egy igazán szórakoztató karakter. Nos az egyik ilyen forgatáson kissé el kellett igazítaniuk engem, de láttam a szemükben, ahogy épp próbálják elmagyarázni, hogy 'a karaktered Toomes akkor ezt, meg ezt csinálta, és ott volt Pókember is emlékszel?' Én meg rávágtam, hogy oké, nekem fogalmam sincs miről beszéltek. Ötletem sem volt, ki-kicsoda, de arról sem, hogy hol vagy miért vagyok épp. És tényleg látszott a szemükön, hogy nagyon megértően álltak hozzám, mikor megkérdezték: 'Lövésed sincs arról, amiről az előbb dumáltunk ugye?'

Keaton a mondandója végén hozzátette, mivel gyorsan tanul, így egészen hamar sikerült képbe kerülnie a korábban kissé kuszának tűnő dolgokkal kapcsolatban. Ezután viszont a színész lehet véletlenül, de elszólta magát, miszerint újabb Keselyűhöz köthető jeleneteket fog rögzíteni, azt viszont már nem árulta el, hogy ezeket a jeleneteket pontosan melyik készülő, netán éppen bemutatásra váró Marvel projektben fogjuk viszontlátni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.