Hirdetés

Michael Keaton lehet az új Pókember film gonosza

|

Hirdetés

Mint ahogyan a minap kiderült, az új, Tom Holland főszereplésével készülő Pókember filmet Spider-Man: Homecoming néven kell majd keressük a mozikban 2017. július 7-től Jon Watts (Cop Car) rendezésében és a John Francis Daley - Jonathan Goldstein (Förtelmes főnökök) páros forgatókönyvével, most pedig ahhoz is közelebb kerültünk, hogy ki fogja megkeseríteni a tinédzser Peter Parker középiskolai életét. A Variety jelentése szerint nem más csatlakozhat az új Pókember stábjához, mint Michael Keaton, méghozzá egy gonosz szerepében. A lap elmondása alapján egyelőre még csak a tárgyalások korai szakaszában járnak a színésszel, de megvan rá a lehetőség, hogy aláírjon. Egyelőre nem említették, hogy Keaton melyik gonoszt alakíthatná, de simán el tudnánk képzelni a pletykált Keselyűnek, így Birdman ismét repülhetne. A szereplőgárdában Hollandon kívül egyelőre Marisa Tomei és Zendaya várja a további fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.