Hirdetés

Michael Keaton nagy visszatérése #3 - Előzetesen a The Founder!

|

Hirdetés

"McDonalds can be a new american church." John Lee Hancock (Banks úr megmentése; A szív bajnokai) legújabb filmje arról az emberről szól, aki sikerre vitte a McDonalds-ot, majd learatott minden babért. Ez és a rendező ténye azonban még önmagában nem feltétlen lenne elég ahhoz, hogy lelkesedjünk, viszont az, hogy a Birdman-nel nagy visszatérését ünneplő Michael Keaton ragyog továbbra is a reflektorfényben, már kellő okot ad arra, hogy várjuk ezt a filmet. A mellékszerepekben feltűnik Laura Dern (Veszett a világ; Vadon), B.J. Novak (Becstelen brigantyk; Banks úr megmentése), illetve az a színész, aki e sorok írójára a frászt hozta a The Invitation című filmet nézve: John Carroll Lynch. Az előzetes kellőképpen eladja a filmet - talán túlságosan is, erre szokás mondani, hogy elmeséli az egész történetet. https://www.youtube.com/watch?v=jMrBCb2ulqY

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.