Hirdetés

Michael Keaton szerepe is megerősítést nyert a Pókember: Hazatérésben

|

Eddig félhivatalos volt, most viszont megerősítették a színész szerepét az új Pókember filmben.

Hirdetés

Érdekes, ahogyan eddig alakult Michael Keaton szerepvállalása a vadonatúj Pókember filmben, a Hazatérésben. Sokáig alkupozícióban volt, végül visszamondta a szerepet, azonban amikor kiderült, hogy Robert Downey Jr. is szerepet vállalt a Hálószövő újabb rebootjában (természetesen ezúttal is Tony Starkként), azonnal újra kívánta tárgyalni az addigiakat. Annyi bizonyos volt korábban is, hogy a film ellenlábasát fogja alakítani, ráadásul olyat, akit még nem látott korábban a közönség nagyvásznon, a film eredetijéül szolgáló képregény ismerői pedig már régóta sejteni vélték/kész tényként kezelték az információt, amit most a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige erősített meg.

Hirdetés

Keaton nem mást fog alakítani, mint Adrien Toomest, azaz a Keselyűt. A szerep már régóta a nagyvászonért kiállt, és annak idején, mikor még Sam Raimi készítette elő a negyedik (végül meg nem valósult) Pókember-filmet, John Malkovich volt a kiszemelt, sőt hovatovább már le is szerződött, de végül a film előkészületei nem úgy haladtak, ahogy kellett volna, Raimi kiszált, jött helyette Marc Webb és a reboot, amelyik nem kért a Marvel akkor építkező filmes univerzumából, majd miután A csodálatos Pókember 2. nem úgy teljesített, ahogy azt elvárták, a Sony lapátra tette Webbet, a főszereplő Andrew Garfielddal és a teljes stábbal együtt, és visszaadta "kölcsönbe" a karaktert. Ami felett továbbra is a Sony rendelkezik és a Tom Holland főszereplésével készült (újabb reboot) 2017 júliusában érkezik is.

Az egykori Batman, aki a Birdman és a Spotlight kritikai sikereinek hála újra szárnyal (bocs!) ezzel újra a levegőben röpködhet, ahogy arra egy korábbi concept art is utalt. Keatont legközelebb Az alapító című filmben láthatjuk... feltéve, ha hozzánk is eljut a McDonalds alapításáról szóló mozi, ugyanis a Weinstein-fivérek égisze alatt készült, egyértelműen az Oscarra-gyúrt mozi elég rossz visszajelzéseket kapott az első vetítéseken, így Keatonnek jól jönne egy ilyen blockbuster. Az meg különös pikantériája a dolognak, hogy "szárnyas égi darázsként" (by Joker) most az egykori Sötét Lovag lesz a Hálószövő ellenlábasa.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.