Hirdetés

Michael Pena szerint a Hangya 3 is megvalósulhat

|

A Hangya filmek Luisa bizakodó, hogy trilógiává bővülhet a "legkisebb" Marvel franchise.

Hirdetés

A Marvel Studiosnak volt néhány merész húzása az elmúlt tíz évben és a Hangya mindenképpen ezek közé sorolandó. Még a Galaxis Őrzői váratlan sikerét követően sem vettek volna rá sokan mérget, hogy a Hangya is hasonlóan népszerű tud lenni. Részben a karakter furcsasága, részben pedig a produkciós problémák (Edgar Wright lecserélése) miatt kérdéses volt a film teljesítménye.

Hirdetés

Minden kétség ellenére a Hangya egy meglepően szórakoztató szuperhősfilm lett, ami szépen keverte a heist mozik és a vígjátékok műfaját. Az így készült eleggyel a nézők és a kritikusok is meg voltak elégedve, melynek következtében a stúdió átszervezte kicsit a 3. fázist annak érdekében, hogy beférjen a Hangya és Darázs mozi.

A filmnek még a trailerét sem láthattuk, de a Luist alakító Michael Pena bízik abban, hogy részt vehet egy esetleges harmadik felvonásban. A színész az IGN-nel készített interjút Chris Hemsworthtel karöltve, akivel közösen szerepelnek a 12 Strong című filmben. Ahogyan azt biztosan tudjátok, mindketten részesei a Marvel Filmes Univerzumnak is, így adta magát a kérdés, hogy ez szóba került-e a közös munka során.

"Az első nap beszélgettünk erről. A Marvel Univerzum egy egészen más szintű klub. Nem tudom, hogy benne leszek-e a harmadik filmben, tényleg nem. De nagyon jó érzés egy kis nyomot hagyni a Marvel Univerzumban, egy remek csapatról van szó és egy jól működő stúdióról."

Megerősítésnek azért nem tekinthetjük, de első jelkeként simán vehetjük ezt a nyilatkozatot annak, hogy a Marvelnél tervben van a Hangya filmek trilógiává kerekítése. A döntésben valószínűleg nagyban befolyásolja majd a stúdiót a második rész pénzügyi teljesítménye, ami 2018. nyarán érkezik a mozikba Paul Rudd és Evangeline Lilly főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.