Hirdetés

Michael Pena és Diego Luna benne lesznek a Narcos 4. évadában

|

Két ismert színész csatlakozik a nagy sikerű sorozat újabb epizódjainak szereplői közé.

Hirdetés

A Netflix több jól menő sorozatot tart a markában - egyik a sok közül a Narcos, amelynek már a negyedik évadját várhatják tűkön ülve a rajongók. Nos, ebben a bizonyos negyedik évadban újabb szereplők jönnek, mégpedig Michael Pena és Diego Luna megformálásában.

Hirdetés

Arról nincs információ, hogy a két színész kiket fog majd megformálni, csupán annyit tudunk, hogy a forgatás már megkezdődött Mexikóban (a történet is ott fog játszódni), a premier pedig majd 2018-ban lesz. A sorozatot a Netflix mellett a Gaumont Television gyártja, a producerek pedig José Padilha, Eric Newman, Doug Miro, valamint Carlo Bernard. Teasert is nézhettek alant, amelyben ugyan nem mutatnak semmit, de legalább emlékeztetik az embert arra, hogy majd jön:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.