Hirdetés

Michael Rooker csatlakozott a Galaxis Őrzőihez

|

A Walking Deadből ismert Michael Rooker egy jó ideje kampányolt, hogy ő lehessen Rocket Raccoon hangja és most csatlakozott is a filmhez...

Hirdetés

Ám nem Raccoon hangja lesz, hanem a Yondu nevű karaktert fogja alakítani. Yondu tagja a Zatoan primitív lényekből álló törzsének. Ellentétben a legtöbb Őrzőtől, Yondu irtózik a technológiától és mivel egy vadász, legtöbb esetben maximum íjat és nyilat használ. Az űrhajós Vance Astro Yondu bolygóján landol és így találja meg, aki segít neki a Badoon elleni csatában. Yondu állt már össze az Őrzőkkel és segítette a Bosszúállókat a Korvac elleni harcban és egy olyan küldetésben, hogy megtalálják Kapitány elveszett pajzsát. Yondu nem rendelkezik emberfeletti fizikai erővel, de van egy misztikus hatodik érzéke, amely lehetővé teszi neki, hogy korlátozott agyi kapcsolatba lépjen más életformákkal. Fegyvere egy 1,5 méteres íj, ami Yaka-ból (egy speciális hangelnyelő fém) készült. Ha nagyon koncentrál a nyilak visszatudnak térni a kezébe. Később Yondu jobb kezét felváltotta egy bionikus fegyver, aminek méretét tudta módosítani a Pym részecskékkel. Örülünk a csatlakozásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.